Produk

  • panel komposit aluminium honeycomb

    panel komposit aluminium honeycomb

    Pelat handap luhur jeung handap sarta panels tina panel aluminium sayang madu utamana dijieunna tina alus teuing 3003H24 alloy plat aluminium, jeung lapisan kandel jeung lampu inti sayang madu sandwiched di tengahna.Perawatan permukaan panel tiasa fluorocarbon, roller coating, percetakan transfer termal, gambar kawat, sareng oksidasi;panel aluminium honeycomb ogé bisa pasted tur diperparah jeung dewan fireproof, batu, jeung keramik;ketebalan plat aluminium nyaeta 0.4mm-3.0mm.Bahan inti nyaéta héksagonal 3003 aluminium honeycomb inti, ketebalan tina aluminium foil nyaeta 0.04 ~ 0.06mm, sarta model panjang samping anu 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.
  • Gulungan aluminium

    Gulungan aluminium

    Aluminium coil mangrupakeun produk logam anu subjected kana shears ngalayang vertikal sarta horizontal sanggeus digulung, stretched na straightened ku casting na rolling ngagiling.
  • Pe na PVDF palapis ACP

    Pe na PVDF palapis ACP

    4 * 0,30 mm
    palapis PVDF
    Inti teu pegat
    ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL
  • Nano timer meresihan panel komposit aluminium

    Nano timer meresihan panel komposit aluminium

    Atas dasar kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano berteknologi tinggi diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri.Ieu cocog pikeun hiasan témbok curtain kalawan sarat tinggi pikeun beberesih permukaan dewan jeung bisa tetep geulis keur lila.

  • Panel komposit aluminium fluorocarbon warna-warni

    Panel komposit aluminium fluorocarbon warna-warni

    Kecemerlangan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (chameleon) diturunkeun tina bentuk alami sareng hipu anu dicampurkeun.Ieu dingaranan kusabab warna robah na.Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan parobihan sumber cahaya sareng sudut pandang.Ieu hususna cocog pikeun hiasan indoor na outdoor, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S jeung hiasan sejenna sarta tampilan di tempat umum.
  • B1 A2 panel komposit aluminium fireproof

    B1 A2 panel komposit aluminium fireproof

    B1 A2 panel komposit aluminium fireproof mangrupakeun tipe anyar bahan fireproof tinggi-grade pikeun hiasan témbok.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina bahan komposit palastik logam, nu diwangun ku pelat aluminium coated sarta retardant seuneu husus dirobah bahan inti palastik poliétilén ku panas mencét kalayan pilem napel polimér (atawa napel panas ngalembereh).Alatan penampilan elegan anak, fashion geulis, panyalindungan seuneu jeung perlindungan lingkungan, konstruksi merenah jeung kaunggulan sejenna, eta dianggap yén bahan hiasan kelas tinggi anyar pikeun hiasan témbok curtain modern boga masa depan caang.
  • PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM jeung inti PVC

    PANEL KOMPOSIT ALUMINIUM jeung inti PVC

    Dimekarkeun pikeun Papan Tanda Karataan Gede tibatan inti poliétilén ACP Beuratna langkung hampang tibatan Inti Poliétilén ACP B1 Kelas Tahan Api
  • Produk Lambaran Aluminium

    Produk Lambaran Aluminium

    Warna loba pisan bisa minuhan sarat wangunan modern pikeun colors.With palapis PVDF, warna stabil tanpa fading,.Good UV-bukti jeung kamampuhan anti sepuh nyieun nangtung karuksakan jangka panjang ti UV, Angin, hujan asam jeung gas runtah .Besides, PVDF palapis hese pikeun urusan kontaminasi pikeun taat ka, ku kituna bisa tetep beresih keur lila tur gampang maintain.Light Self-beurat, kakuatan tinggi, tinggi anti windpressure ability.With struktur instalasi basajan tur bisa dirancang ka sagala rupa wangun kayaning curving, multi-folding.The pangaruh hiasan pohara alus.
  • Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium Perforated mangrupakeun produk refined tina veneer aluminium.The otomatis numeris kontrol mesin punching diimpor ti Jerman bisa kalayan gampang ngawujudkeun ngolah rupa-rupa wangun liang kompléks punching aluminium veneer, minuhan sarat customer pikeun sagala rupa wangun liang, diaméter liang teratur sarta liang robah bertahap of punching aluminium veneer, dina waktos anu sareng, mastikeun katepatan pamrosésan punching, minuhan standar luhur desain arsitéktur ka extent greatest, sarta pinuh nganyatakeun gagasan inovatif ngeunaan desain arsitéktur.
  • 4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

    4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

    4D imitasi kai sisikian aluminium veneer dijieunna tina kualitas luhur-kakuatan luhur alloy plat aluminium, coated jeung internasional canggih bahan hiasan pola anyar.Polana kelas luhur sareng anca, warna sareng tékstur sapertos hirup, polana teguh sareng tahan ngagem, sareng henteu ngandung formaldehida, sékrési gas non-toksik sareng ngabahayakeun, ku kituna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung tatu awak disababkeun ku cet na lem sanggeus hiasan.Éta pilihan kahiji pikeun hiasan wangunan kelas luhur.
  • Hyperbolic aluminium veneer

    Hyperbolic aluminium veneer

    Hyperbolic aluminium veneer miboga éfék tampilan penampilan alus, éta bisa nyieun wangunan pribadi, sarta eta bisa dirancang jeung diolah nurutkeun rupa sarat customer pikeun minuhan sarat konstruksi pribadi tina pihak konstruksi.The ganda curvature aluminium veneer adopts struktur internal waterproof sarta perlakuan sealing, ku kituna pikeun mastikeun kinerja waterproof na alus teuing pikeun extent gede.Ogé bisa dipaké dina beungeut hyperbolic aluminium veneer Semprot rupa kelir cet jang meberkeun ningkatkeun dampak visual.Produksi veneer aluminium hyperbolic leuwih hese, sarta sarat pikeun akurasi mesin jeung sarat operasi pagawe teknis relatif luhur, jadi hyperbolic aluminium veneer boga eusi teknis kuat.
  • Panel komposit aluminium-plastik

    Panel komposit aluminium-plastik

    Aluminium Composite Panel téh pondok sakumaha ACP.Its suface dijieunna tina lambaran aluminium nu permukaan diolah jeung baking coated ku paint.It's tipe anyar bahan ku compositing lambar aluminium kalawan inti poliétilén sanggeus runtuyan prosés teknis. Kusabab ACP ieu composited ku dua béda. bahan (logam jeung non-logam), eta ngajaga bahan aslina urang (aluminium logam jeung non-logam poliétilén) ciri utama jeung nungkulan kalemahan bahan aslina, ku kituna ménta loba kinerja bahan alus teuing, kayaning méwah jeung éndah, hiasan warni; uv-bukti, tahan karat, dampak-bukti, seuneu-bukti, Uap-bukti, sora-bukti, panas-bukti,
    erthquake-bukti; lampu jeung gampang-processing, gampang-pengiriman barang jeung gampang-installing.These pintonan ngajadikeun ACP masa depan hébat pamakéan.
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2