Produk

  • Colorful fluorocarbon aluminum plastic plate

    Pelat palastik aluminium fluorokarbon warna-warni

    Cahyaan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) diturunkeun tina bentuk alami sareng lemes anu dicampurkeun. Éta dingaranan kusabab warna na tiasa robih. Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan robih sumber cahaya sareng sudut pandang. Éta cocog pisan pikeun hiasan di jero sareng luar, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S sareng hiasan sanésna sareng tampilan di tempat umum.
  • Nano self cleaning aluminum plastic plate

    Nano ngabersihkeun nyalira plat palastik

    Dumasar kana kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano tingkat luhur diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri. Éta cocog pikeun hiasan témbok tirai kalayan syarat tinggi pikeun beberesih permukaan papan sareng tiasa tetep éndah salami lami.

  • Fireproof aluminum plastic plate

    Piring palastik aluminium seuneu

    Pelat plastik palastik tahan seuneu mangrupikeun jinis bahan tahan api kelas tinggi pikeun hiasan témbok. Éta mangrupikeun jinis énggal bahan komposit palastik logam, anu diwangun ku pelat aluminium dilapis sareng tahan api khusus anu dirobih bahan inti palastik poliétilén ku cara mencét panas kalayan pilem perekat polimér (atanapi témpél lééh panas). Kusabab penampilan anu anggun, pantun anu saé, panangtayungan seuneu sareng panangtayungan lingkungan, konstruksi anu merenah sareng kaunggulan anu sanés, dianggap bahan-bahan hiasan tingkat tinggi anyar pikeun hiasan témbok tirai modéren gaduh masa depan anu cerah.
  • Art facing aluminum plastic plate

    Seni nyanghareup plat palastik aluminium

    Seni nyanghareup panel aluminium-plastik ngagaduhan ciri beurat ringan, plastisitas anu kuat, keragaman warna, sipat fisik anu luar biasa, tahan cuaca, pangropéa anu gampang sareng sajabina. Kinerja permukaan papan anu luar biasa sareng pilihan warna anu euyeub tiasa ngadukung kabutuhan kreatif désainer dugi ka maksimal, supados aranjeunna tiasa nerapkeun ideu anu hadé sorangan ku cara anu pangsaéna.
  • Antibacterial and antistatic aluminum plastic plate

    Piring palastik aluminium antibakteri jeung antistatik

    Pelat palastik aluminium antibakteriial sareng antistatik milik piring palastik aluminium khusus. Lapisan anti statis dina permukaan ngahijikeun kaindahan, panyalindungan antibakteri sareng lingkungan, anu sacara efektif tiasa nyegah lebu, kokotor sareng antibakteri, sareng méréskeun sababaraha masalah anu disababkeun ku listrik statis. Éta cocog pikeun bahan hiasan panilitian ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, tuangeun sareng kosmétik.
  • Hyperbolic aluminum veneer

    Veneer aluminium hiperbola

    Veneer aluminium hiperbola gaduh épék tampilan penampilan anu saé, éta tiasa nyiptakeun gedong khusus, sareng tiasa dirarancang sareng diolah numutkeun sababaraha rupa kabutuhan pelanggan pikeun nyumponan sarat konstruksi anu dipersonalisasi tina pihak konstruksi. The ganda curvature aluminium veneer ngadopsi struktur internal perawatan cai sareng panyegelan, supados mastikeun kinerja tahan cai anu hadé pikeun anu langkung ageung. Éta ogé tiasa dianggo dina permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotkeun sababaraha warna tina cét pikeun ningkatkeun pangaruh visual. Produksi veneer aluminium hiperbola langkung sesah, sareng sarat pikeun akurasi mesin sareng syarat operasi pagawé téknis kawilang tinggi, janten veneer aluminium hiperbola ngagaduhan kontén téknis anu kuat.
  • 4D imitation wood grain aluminum veneer

    4D tiru kai sisikian aluminium veneer

    4D tiruan kai sisikian aluminium veneer didamel tina pelat aluminium aloi-kakuatan tinggi kualitas luhur, dilapis ku bahan-bahan hiasan corak anyar anu maju internasional. Pola na kelas tinggi sareng éndah, warna sareng téksturna siga kahirupan, pola na tegep sareng tahan kaénanan, sareng henteu ngandung formaldehida, pelepasan gas non-toksik sareng ngabahayakeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung awak cilaka disababkeun ku cet sareng lem saatos hiasan. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun hiasan gedong kelas tinggi.
  • Aluminum-plastic Composite Panel

    Aluminium-plastik Panel komposit

    Aluminium Composite Panel pondok sakumaha ACP. Séface na didamel tina lambar aluminium anu permukaan diolah sareng baking coated ku cet. Éta mangrupikeun jinis bahan énggal ku cara ngahijikeun lambar aluminium kalayan inti poliétilén saatos prosés téknis séri. Kusabab ACP dikompositkeun ku dua anu béda bahan (logam sareng non-logam), éta ngajaga ciri utama (logam aluminium sareng poliétilén non-logam) ciri utama sareng ngungkulan karugian bahan aslina, janten kéngingkeun seueur performa bahan anu saé, sapertos méwah sareng éndah, hiasan warna-warni; uv-proof, keyeng-proof, impact-proof, fire-proof, Uap-proof, sound-proof, heat-proof,
    erthquake-proof; light and easy-processing, easy-shipping and easy-instailing. Pagelaran ieu ngajantenkeun ACP janten masa depan panggunaan anu hébat.
  • Aluminum Sheet Product

    Produk Lambaran Aluminium

    Kelir loba pisan bisa minuhan sarat wangunan modern pikeun kelir. Kalayan palapis PVDF, warna stabil tanpa luntur,. Kabisa Uv-buktina sareng anti sepuh ngajantenkeun tahan jangka panjang karusakan tina uv, Angin, hujan asam sareng gas limbah . Di sagigireun éta, palapis PVDF sesah pikeun masalah kontaminasi taat, janten tiasa tetep bersih kanggo waktos anu lami sareng gampang dijaga. Ringan beurat Timer, kakuatan tinggi, kamampuan anti-windpressure anu luhur. Kalayan struktur instalasi anu saderhana sareng éta tiasa didesain kana sababaraha bentuk sapertos melengkung, multi-tilepan. Pangaruh hiasanna saé pisan.
  • Perforated aluminum veneer

    Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium perforated mangrupikeun produk tina aluminium veneer. Mesin punch kadali numerik otomatis diimpor ti Jérman tiasa sacara gampang ngawujudkeun pamrosésan sababaraha bentuk liang kompléks peninju aluminium veneer, nyumponan sarat konsumén pikeun sababaraha bentuk liang, diaméter liang henteu teratur sareng liang parobihan bertahap tina nyabak aluminium veneer, dina waktos anu sami mastikeun akurasi ngolah punch, minuhan standar luhur desain arsitéktur dugi ka maksimal, sareng pinuh nganyatakeun ideu inovatif ngeunaan desain arsitéktur.
  • Aluminum Corrugated Composite Panel

    Aluminium Panel Gabungan bergelombang

    Aluminium Corrugated Composite Panel disebut ogé panel komposit bergelombang aluminium, ngagunakeun bahan alloy aluminium AL3003H16-H18, kalayan ketebalan aluminium rupa 0.4-1.Omm, ketebalan aluminium handap 0.25-0.5mm, inti inti 0.15-0.3mm. Éta dihasilkeun dina maju alat produksi otomatis dina manajemen ERPsystem. Wangun gelombang cai didamel ku tiris dina garis produksi anu sami, nganggo résin struktur ganda thermosetting taat pikeun nyanghareupan sareng aluminium handap dina bentuk busur, ningkatkeun kakuatan napel, ngagaduhan panel logam caket anu hadé. pastikeun kamampuan napelna stabil sareng bagikeun kahirupan anu sami sareng ngawangun.