Nano timer meresihan panel komposit aluminium

Katerangan pondok:

Atas dasar kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano berteknologi tinggi diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri.Ieu cocog pikeun hiasan témbok curtain kalawan sarat tinggi pikeun beberesih permukaan dewan jeung bisa tetep geulis keur lila.


Rincian produk

Tag produk

Nano timer meresihan plat palastik aluminium

Tinjauan produk:
Atas dasar kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano berteknologi tinggi diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri.Ieu cocog pikeun hiasan témbok curtain kalawan sarat tinggi pikeun beberesih permukaan dewan jeung bisa tetep geulis keur lila.
Beungeut nano fluorocarbon aluminium palapis plat palastik boga fungsi timer beberesih alus teuing.Sacara umum, panel témbok curtain aluminium-plastik bakal polusi alatan lebu jeung hujan sanggeus ngagunakeun pikeun periode waktu, utamana sealant silicone kalawan jaminan kualitas non ketat dipaké dina sababaraha proyék, sanggeus lila immersion rainwater, angka nu gede ngarupakeun. noda hideung ngalir kaluar tina sendi, nu teu ngan ngaronjatkeun kali beberesih, tapi ogé serius mangaruhan penampilan témbok.Kusabab tegangan permukaan handap tina palapis sorangan, noda téh hésé taat.Sajumlah leutik kokotor tiasa dipiceun saatos dikumbah ku cai hujan, anu tiasa ngahontal pangaruh ngabersihkeun diri.Éta tiasa ngahémat seueur biaya beberesih sareng pangropéa pikeun pamilik.

Fitur produk:
1. Mangpaat hemat cai: meresihan témbok ngaheéat loba sumber cai;
2. Mangpaat hemat daya hébat: nu TiO2 of OKer nano timer meresihan palapis panyalindungan lingkungan jeung sinar ultraviolét sinar panonpoé teu ukur ngurangan polusi cahaya, tapi ogé meungpeuk 15% tina total tanaga surya ti asup ka kamar, sarta ngurangan konsumsi kakuatan, nyieun tiis jeung nyaman.
3. purifikasi hawa: 10000 méter pasagi palapis timer beberesih sarua jeung pangaruh purifikasi hawa 200 tangkal poplar.Nano-TiO2 teu ngan bisa decompose polutan anorganik, tapi ogé boga kapasitas antibakteri jeung baktéri kuat, nu bisa maénkeun peran alus dina purifikasi hawa régional jeung ngaronjatkeun kualitas lingkungan atmosfir.
4. Ngalambatkeun sepuh sareng luntur substrat warna: OKer nano-TiO2 palapis ngabersihkeun diri meungpeuk tindakan langsung sinar ultraviolét dina substrat, sacara efektif ngalambatkeun luntur pigmén warna sapertos témbok curtain sareng papan iklan dina sinar panonpoé, sareng teu gampang umur pikeun lila, ku kituna pikeun ngahontal pangaruh prolonging luster sarta hirup.

Widang aplikasi:
Ieu utamana dipaké dina tembok curtain wangunan luhur-grade, hotél béntang, puseur paméran, bandara, SPBU jeung tempat séjén kalawan sarat tinggi on polusi hawa.


  • saméméhna:
  • Teras: