Nano ngabersihkeun nyalira plat palastik

Pedaran pondok:

Dumasar kana kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano tingkat luhur diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri. Éta cocog pikeun hiasan témbok tirai kalayan syarat tinggi pikeun beberesih permukaan papan sareng tiasa tetep éndah salami lami.


Detil Produk

Tanda Produk

Nano ngabersihkeun nyalira plat palastik

Tinjauan produk:
Dumasar kana kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano tingkat luhur diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri. Éta cocog pikeun hiasan témbok tirai kalayan syarat tinggi pikeun beberesih permukaan papan sareng tiasa tetep éndah salami lami.
Beungeut palapis pelat palastik aluminium fluorokarbon nano ngagaduhan fungsi beberesih diri anu hadé. Sacara umum, panel témbok tirai aluminium-plastik bakal tercemar kusabab lebu sareng hujan saatos nganggo sababaraha waktos, khususna silikon sélantér kalayan jaminan kualitas anu henteu ketat anu dianggo dina sababaraha proyék, saatos waktos lami tina perendaman cai hujan, sajumlah ageung noda hideung ngalir kaluar tina sendi, anu henteu ngan ukur ningkatkeun waktos beberesih, tapi ogé sacara serius mangaruhan penampilan témbok. Kusabab tegangan permukaan anu handap tina lapisan nyalira, kokotor sesah pikeun dituturkeun. Sakedik kokotor tiasa dipiceun saatos dikumbah ku cai hujan, anu tiasa ngahontal pangaruh tina ngabersihkeun diri. Éta tiasa ngahémat seueur beberesih sareng biaya perawatan pikeun pamilik.

Fitur produk:
1. Mangpaat hemat cai: meresihan tembok ngahémat seueur sumber cai;
2. Mangpaat hemat daya anu saé: TiO2 tina lapisan panyalindungan lingkungan beberesih nyalira diri Tier2 sareng sinar sinar ultraviolét sinar matahari henteu ngan ukur ngirangan polusi cahaya, tapi ogé ngahalangan 15% tina total tanaga surya tina lebet kamar, sareng ngirangan panggunaan listrik, ngajantenkeun tiis sareng raoseun.
3. Pemurnian hawa: 10000 méter pasagi palapis beberesih diri sami sareng pangaruh pemurnian udara tina 200 tangkal poplar. Nano-TiO2 henteu ngan ukur tiasa nguraikeun polutan anorganik, tapi ogé ngagaduhan kapasitas bakteri sareng baktériida anu kuat, anu tiasa berperan saé dina pemurnian udara régional sareng ningkatkeun kualitas lingkungan atmosfir.
4. Ngalambatkeun sepuh sareng luntur tina warna warna: Lapisan beberesih diri OKer nano-TiO2 ngahalangan tindakan langsung sinar ultraviolét dina substrat, sacara efektif ngalambatkeun lunturna pigmén warna sapertos témbok tirai sareng papan iklan dina cahya panonpoé, sareng henteu gampang sepuh pikeun waktos anu lami, supados ngahontal pangaruh manjangan hérang sareng kahirupan.

Widang aplikasi:
Éta ilahar dianggo dina témbok tirai gedong kelas tinggi, hotél bintang, pusat paméran, bandara, pom bensin sareng tempat sanés anu saratna tinggi dina polusi udara.


  • Saméméhna:
  • Teras: