Warta

  • Aluminium papan komposit core corrugated kudu boga kamampuhan pikeun nyimpen sumberdaya sarta ngurangan biaya

    Aluminium papan komposit core corrugated kudu boga kamampuhan pikeun nyimpen sumberdaya sarta ngurangan biaya.Sacara umum, dua palapis jeung hiji drying (dua palapis jeung dua drying) atawa masalah kualitas, kayaning ujung leupas serius, puseur leupas di tengah, palapis leungit, se ...
    Maca deui
  • Koléksi pangaweruh papan komposit palastik aluminium

    Panel palastik aluminium (ogé katelah dewan komposit palastik aluminium) diwangun ku bahan multi-lapisan.Lapisan luhur jeung handap mangrupakeun-purity tinggi pelat alloy aluminium, sarta tengahna non-toksik low-dénsitas poliétilén (pe) dewan inti.Film pelindung dipasang di hareup.Pikeun kaluar ...
    Maca deui
  • bubuka ringkes plat palastik aluminium

    Plat palastik aluminium nyaéta singketan tina pelat komposit palastik aluminium.Produkna mangrupikeun pelat komposit tilu lapis kalayan palastik salaku lapisan inti sareng bahan aluminium dina dua sisi.Lapisan hiasan sareng pelindung atanapi pilem dilapis dina permukaan produk salaku permukaan hiasan ...
    Maca deui