Warta

  • Naon Dupi Aluminium Metal Composite Panel?

    Papan komposit logam non-combustible Prosésna ngagunakeun pelat aluminium coated diolah sacara kimia salaku bahan permukaan Ngaliwatan prosés mencét panas Dina alat-alat produksi papan komposit aluminium husus.
    Maca deui
  • Aluminium veneer vs panel aluminium-plastik: naon bédana?

    Lamun datang ka bahan wangunan, panels aluminium mangrupakeun pilihan populér alatan durability maranéhanana, lightweight, sarta versatility.Diantara tipena béda panels aluminium dina pasaran, dua pilihan populér nyaéta panels padet aluminium sarta panels komposit aluminium.Nalika duanana pilihan gaduh u ...
    Maca deui
  • Naon kaunggulan tina panels aluminium?

    panels padet aluminium gancang gaining popularitas di industri konstruksi jeung desain alatan loba kaunggulan maranéhanana.Dijieun tina sapotong tunggal aluminium, panels ieu bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup exteriors wangunan, desain interior, sareng nu sanesna.Dina artikel ieu, urang bakal ...
    Maca deui
  • Naon panel padet aluminium?

    Panel padet aluminium mangrupikeun pilihan anu langkung populér pikeun sistem cladding sareng fasad dina industri konstruksi.Tapi naon kahayang téh panel padet aluminium?Naon ngajadikeun aranjeunna jadi populer?Veneer aluminium dijieunna tina bahan alloy aluminium kualitas luhur sarta dihasilkeun ngaliwatan motong, bending ...
    Maca deui
  • Aluminium papan komposit core corrugated kudu boga kamampuhan pikeun nyimpen sumberdaya sarta ngurangan biaya

    Aluminium papan komposit core corrugated kudu boga kamampuhan pikeun nyimpen sumberdaya sarta ngurangan biaya.Sacara umum, dua palapis jeung hiji drying (dua palapis jeung dua drying) atawa masalah kualitas, kayaning ujung leupas serius, puseur leupas di tengah, leungit palapis, se ...
    Maca deui
  • Koléksi pangaweruh papan komposit palastik aluminium

    Panel palastik aluminium (ogé katelah dewan komposit palastik aluminium) diwangun ku bahan multi-lapisan.Lapisan luhur sareng handap mangrupikeun pelat alloy aluminium kalayan kemurnian tinggi, sareng tengahna nyaéta papan inti poliétilén dénsitas rendah (pe) non-toksik.Film pelindung dipasang di hareup.Pikeun kaluar ...
    Maca deui
  • bubuka ringkes plat palastik aluminium

    Plat palastik aluminium nyaéta singketan tina pelat komposit palastik aluminium.Produkna mangrupikeun pelat komposit tilu lapis kalayan palastik salaku lapisan inti sareng bahan aluminium dina dua sisi.Lapisan hiasan sareng pelindung atanapi pilem dilapis dina permukaan produk salaku permukaan hiasan ...
    Maca deui