aluminium corrugated inti Panel

  • Panel komposit Aluminium Corrugated

    Panel komposit Aluminium Corrugated

    Aluminium Corrugated Composite Panel disebut oge aluminium corrugated komposit panel, ngagunakeun AL3003H16-H18 bahan alloy aluminium, kalawan beungeut aluminium ketebalan 0.4-1.Omm, handap aluminium ketebalan 0.25-0.5mm, inti ketebalan 0.15-0.3mm.It dihasilkeun dina canggih. alat-alat produksi otomatis handapeun ERPsystem management.Water bentuk gelombang dijieun ku mencét tiis dina garis produksi sarua, ngagunakeun thermosetting résin struktur ganda taat kana beungeut jeung aluminium handap dina bentuk arc, ningkatkeun kakuatan napel, mibanda panels logam alus teuing adhesion.make kamampuhan napel. stabil sarta babagi hirup sarua jeung wangunan.