panel komposit aluminium honeycomb

  • panel komposit aluminium honeycomb

    panel komposit aluminium honeycomb

    Pelat handap luhur jeung handap sarta panels tina panel aluminium sayang madu utamana dijieunna tina alus teuing 3003H24 alloy plat aluminium, jeung lapisan kandel jeung lampu inti sayang madu sandwiched di tengahna.Perawatan permukaan panel tiasa fluorocarbon, roller coating, percetakan transfer termal, gambar kawat, sareng oksidasi;panel aluminium honeycomb ogé bisa pasted tur diperparah jeung dewan fireproof, batu, jeung keramik;ketebalan plat aluminium nyaeta 0.4mm-3.0mm.Bahan inti nyaéta héksagonal 3003 aluminium honeycomb inti, ketebalan tina aluminium foil nyaeta 0.04 ~ 0.06mm, sarta model panjang samping anu 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm.