4D tiru kai sisikian aluminium veneer

Pedaran pondok:

4D tiruan kai sisikian aluminium veneer didamel tina pelat aluminium aloi-kakuatan tinggi kualitas luhur, dilapis ku bahan-bahan hiasan corak anyar anu maju internasional. Pola na kelas tinggi sareng éndah, warna sareng téksturna siga kahirupan, pola na tegep sareng tahan kaénanan, sareng henteu ngandung formaldehida, pelepasan gas non-toksik sareng ngabahayakeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung awak cilaka disababkeun ku cet sareng lem saatos hiasan. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun hiasan gedong kelas tinggi.


Detil Produk

Tanda Produk

4D tiru kai sisikian aluminium veneer

Tinjauan produk:
4D tiruan kai sisikian aluminium veneer didamel tina pelat aluminium aloi-kakuatan tinggi kualitas luhur, dilapis ku bahan hiasan corak anyar internasional. Rarancangna kelas tinggi sareng anca, warna sareng téksturna siga kahirupan, pola na tegep sareng tahan pakean, sareng henteu ngandung formaldehida, pelepasan gas non-toksik sareng ngabahayakeun, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan bau sareng cilaka awak disababkeun ku cet sareng lem saatos hiasan. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun hiasan gedong kelas tinggi.
Warna sisikian kai nyorot konsép panyalindungan héjo sareng lingkungan, ngagambarkeun sajenis gaya arsitéktur kelas tinggi sareng méwah, ngagentos tekanan masarakat pakotaan saatos damel, sareng ngajantenkeun jalma raoseun di alam.
Tiruan kai sisikian aluminium veneer ringan dina beurat, kuat dina karasa, awét, Uap-buktina sareng tahan cai, kalayan palastikna luhur. Éta tiasa dianggo pikeun desain hiasan di sababaraha tempat, sareng parantos janten karesep anyar seueur desainer.

Fitur tina tiru kai sisikian aluminium veneer:
Penampilanna indah, pola sisikian kai beunghar, pangaruhna sapertos hirup
Lapisan fluorokarbon seragam, teguh sareng tahan kaén
Bentuk sareng kandelna tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat pangwangunan anu béda
Jaminan kualitas sareng daya tahan
Instalasi sareng perawatan saderhana, ngahémat biaya konstruksi
Perlindungan lingkungan, didaur ulang

Aplikasi:
1. Tembok luar témbok, kolom balok, balkon
2. Aula ngantosan, gedong mobil, jst
3. Aula konperénsi, imah opera
4. Stadion
5. Aula resepsi, jst


  • Saméméhna:
  • Teras: