4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

Katerangan pondok:

4D imitasi kai sisikian aluminium veneer dijieunna tina kualitas luhur-kakuatan luhur alloy plat aluminium, coated jeung internasional canggih bahan hiasan pola anyar.Polana kelas luhur sareng anca, warna sareng tékstur sapertos hirup, polana teguh sareng tahan ngagem, sareng henteu ngandung formaldehida, sékrési gas non-toksik sareng ngabahayakeun, ku kituna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung tatu awak disababkeun ku cet na lem sanggeus hiasan.Éta pilihan kahiji pikeun hiasan wangunan kelas luhur.


Rincian produk

Tag produk

4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

Tinjauan produk:
4D imitasi kai sisikian aluminium veneer dijieunna tina kualitas luhur-kakuatan luhur alloy plat aluminium, coated jeung bahan hiasan pola anyar internasional.Desainna kelas luhur sareng anca, warna sareng tékstur sapertos hirup, polana teguh sareng tahan ngagem, sareng henteu ngandung formaldehida, pelepasan gas non-toksik sareng ngabahayakeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau. jeung tatu awak disababkeun ku cet jeung lem sanggeus hiasan.Éta pilihan kahiji pikeun hiasan wangunan kelas luhur.
Warna sisikian kai nyorot konsép perlindungan héjo sareng lingkungan, ngagambarkeun gaya arsitéktur kelas luhur sareng mewah, ngaleungitkeun tekanan jalma urban saatos damel, sareng ngajantenkeun jalma-jalma di alam.
Tiruan kai sisikian aluminium veneer nyaeta lampu di beurat, kuat dina karasa, awét, Uap-bukti jeung cai-bukti, kalawan plasticity tinggi.Ieu bisa dipaké pikeun desain hiasan di sagala rupa tempat, sarta geus jadi favorit anyar loba désainer.

Fitur tina tiruan kayu sisikian aluminium veneer:
Penampilan anu exquisite, pola sisikian kai téh euyeub, pangaruh nyaeta lifelike
Lapisan fluorocarbon seragam, teguh sareng tahan ngagem
Bentuk jeung ketebalan bisa ngaropéa pikeun minuhan sarat konstruksi béda
jaminan kualitas sarta durability
instalasi basajan tur pamaliharaan, nyimpen ongkos konstruksi
Perlindungan lingkungan, tiasa didaur ulang

Aplikasi:
1. Ngawangun témbok exterior, kolom beam, balkon
2. Aula tunggu, gedong mobil, jsb
3. aula Konférénsi, gedung opera
4. Stadion
5. Aula panarimaan, jsb


  • saméméhna:
  • Teras: