Veneer aluminium perforated

Katerangan pondok:

Veneer aluminium Perforated mangrupakeun produk refined tina veneer aluminium.The otomatis numeris kontrol mesin punching diimpor ti Jerman bisa kalayan gampang ngawujudkeun ngolah rupa-rupa wangun liang kompléks punching aluminium veneer, minuhan sarat customer pikeun sagala rupa wangun liang, diaméter liang teratur sarta liang robah bertahap of punching aluminium veneer, dina waktos anu sareng, mastikeun katepatan pamrosésan punching, minuhan standar luhur desain arsitéktur ka extent greatest, sarta pinuh nganyatakeun gagasan inovatif ngeunaan desain arsitéktur.


Rincian produk

Tag produk

Veneer aluminium perforated

Tinjauan produk:
Veneer aluminium Perforated mangrupakeun produk refined tina veneer aluminium.The otomatis numeris kontrol mesin punching diimpor ti Jerman bisa kalayan gampang ngawujudkeun ngolah rupa-rupa wangun liang kompléks punching aluminium veneer, minuhan sarat customer pikeun sagala rupa wangun liang, diaméter liang teratur sarta liang robah bertahap of punching aluminium veneer, dina waktos anu sareng, mastikeun katepatan pamrosésan punching, minuhan standar luhur desain arsitéktur ka extent greatest, sarta pinuh nganyatakeun gagasan inovatif ngeunaan desain arsitéktur.
Punching aluminium veneer utamana ngagunakeun plat alloy aluminium kalawan kakuatan tinggi salaku bahan dasar.Ketebalanna antara 2 mm sareng 4 mm.Ukuran jeung spésifikasi of punching aluminium veneer anu elastis, sarta aya loba jenis milih ti.The kualitas luhur punching aluminium veneer bakal ditambahkeun jeung reinforcing tulang rusuk di tukang nalika ngolah, ku kituna punching aluminium veneer bisa ngalereskeun stress sabudeureun nalika bearing beban tina perenah nangtung, nguatkeun kapasitas bearing jeung stabilitas tina veneer aluminium, sarta nguatkeun kakuatan sarta ketebalan tina veneer aluminium.Ieu nyadiakeun pilihan bahan alus keur désainer dina aplikasi bahan aluminium veneer.

Fitur produk:
1. Ieu bisa ngaropéa on paménta pikeun minuhan kaperluan pribadi konsumén.Ukuran baku maksimum nyaéta 1500mm * 4000mm
2. Ragam: Desain warna, lulus, laju punching, jsb.
3. cet Fluorocarbon nyaeta korosi-tahan, tahan UV jeung colorfast.
5. instalasi merenah tur konstruksi, ngurangan instalasi tur waragad perawatan.
6. Bahan alloy aluminium bisa ditumpes didaur ulang tur dipaké deui, nu héjo sarta panyalindungan lingkungan.
7. jaminan kualitas, awét.

Aplikasi:
The aluminium veneer perforated bisa minuhan kaperluan rupa-rupa fungsi, sarta loba dipaké dina témbok exterior, siling, témbok interior jeung saterusna.


  • saméméhna:
  • Teras: