Veneer aluminium perforated

Pedaran pondok:

Veneer aluminium perforated mangrupikeun produk tina aluminium veneer. Mesin punch kadali numerik otomatis diimpor ti Jérman tiasa sacara gampang ngawujudkeun pamrosésan sababaraha bentuk liang kompléks peninju aluminium veneer, nyumponan sarat konsumén pikeun sababaraha bentuk liang, diaméter liang henteu teratur sareng liang parobihan bertahap tina nyabak aluminium veneer, dina waktos anu sami, mastikeun akurasi ngolah punch, minuhan standar luhur desain arsitéktur dugi ka maksimal, sareng pinuh nganyatakeun ideu inovatif ngeunaan desain arsitéktur.


Detil Produk

Tanda Produk

Veneer aluminium perforated

Tinjauan produk:
Veneer aluminium perforated mangrupikeun produk tina aluminium veneer. Mesin punch kadali numerik otomatis diimpor ti Jérman tiasa sacara gampang ngawujudkeun pamrosésan sababaraha bentuk liang kompléks peninju aluminium veneer, nyumponan sarat konsumén pikeun sababaraha bentuk liang, diaméter liang henteu teratur sareng liang parobihan bertahap tina nyabak aluminium veneer, dina waktos anu sami mastikeun akurasi ngolah punch, minuhan standar luhur desain arsitéktur dugi ka maksimal, sareng pinuh nganyatakeun ideu inovatif ngeunaan desain arsitéktur.
Punching aluminium veneer utamina nganggo pelat alloy aluminium kalayan kakuatan tinggi salaku bahan dasar. Kandelna antara 2 mm sareng 4 mm. Ukuran sareng spésifikasi punching aluminium veneer elastis, sareng aya seueur jinis anu tiasa dipilih. The veneer aluminium punching kualitas luhur bakal ditambihan ku nguatkeun tulang rusuk di tukang nalika ngolah, sahingga veneer aluminium punching tiasa ngalereskeun setrés sakitar nalika nyebarkeun beban perenah nangtung, nguatkeun kapasitas bantalan sareng stabilitas veneer aluminium, sareng nguatkeun kakuatan sareng kandel veneer aluminium. Ieu nyayogikeun pilihan bahan anu saé pikeun désainer dina panerapan bahan aluminium veneer.

Fitur produk:
1. Éta tiasa ngarobih paménta pikeun nyumponan kabutuhan pribadi konsumén. Ukuran standar maksimum nyaéta 1500mm * 4000mm
2. Ragam: Desain warna, pas, laju nubruk, sareng sajabana.
3. cet Fluorocarbon tahan-korosi, tahan UV sareng kolor.
5. Instalasi sareng konstruksi anu merenah, ngirangan biaya instalasi sareng perawatan.
6. Bahan alloy aluminium tiasa didaur ulang sareng dianggo deui, anu héjo sareng perlindungan lingkungan.
7. jaminan kualitas, awét.

Aplikasi:
Veneer aluminium anu berlubang tiasa nyumponan kabutuhan sababaraha fungsi, sareng seueur dianggo dina témbok luar, plafon, témbok interior sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras: