Urang Sunda

Inovasi Téhnologi Jeung Jaminan Kualitas

Ti meuli bahan baku pikeun produk semi-réngsé ka pabrik packing produk, salila nu dilengkepan puseur uji kelas munggaran domestik cengcengbaguan, nempatkeun hiji tungtung ka produk unqualified ka pasar, pikeun mastikeun produk Jixiang "enol cacad".lest puseur boga fungsi dina deteksi, panalungtikan sarta pamekaran pikeun rupa-rupa products.Equiped parusahaan jeung méteran gloss eunteung, palapis pensil scratch karasa tester, tampilan digital mesin nguji tensile éléktronik, kotak warna visual, kasaimbangan analitik, cet film konflik tester, lalawanan ka pangleyur ngusap, adhesion tester, uv gancangan sepuh test chamber, uyah semprot chamber test korosi jeung mesin parabot lianna.

laboratorium-02
laboratorium-01

kantor urang

Lingkungan kantor anu elegan sareng nyaman, nyayogikeun dasar hardware anu hadé pikeun tim Jixiang, janten palayanan anu langkung saé pikeun konsumén global,;Seueur kaputusan penting sareng paréntah sadaya prosés produksi sareng manajemén, ngawaskeun, évaluasi dilakukeun di dieu. Dina perjalanan China-Jixiang Group nuju dunya, di dieu mangrupikeun tempat lahirna hikmah sareng merek benteng.
aya di dieu warmly ngabagéakeun konsumén global nganjang, survey, sarta néangan pangwangunan, nyieun mangsa nu bakal datang.