P&P

Inovasi Téhnologi Sareng Jaminan Kualitas

Ti mimiti mésér bahan baku dugi ka produk semi-réngsé dugi ka pabrik pengemasan produk, anu dilengkepan ku pusat uji coba kelas munggaran cengcengbaguan, ngeureunkeun produk anu henteu minuhan sarat ka pasar, pikeun mastikeun produk Jixiang "nol cacat". lest center boga fungsi dina deteksi, panilitian sareng pamekaran pikeun sababaraha produk perusahaan. Dilengkepan ku méteran gloss mirror, palapis pensil corétan karasa tester, tampilan digital mesin uji éléktronik éléktronik, kotak warna visual, kasaimbangan analitis, témpél konflik pilem cét, tahan ka usap pelarut, téstés adhesion, uv dipercepat kamar uji sepuh, uyah uji korosi kamar uji sareng mesin alat-alat sanés.

laboratory-02
laboratory-01

Kantor kami

Lingkungan kantor anu anggun sareng nyaman, nyayogikeun dasar pakakas anu saé pikeun tim Jixiang, janten palanggan global jasa anu langkung saé ,; Seueur kaputusan penting sareng paréntah tina prosés produksi sareng manajemén, monitoring, évaluasi dilakukeun di dieu. Dina perjalanan Grup China-Jixiang nuju dunya, ieu tempat lahirna hikmah sareng bénténg mérek. Kami
aya di dieu anu panas pisan ngabagéakeun palanggan global pikeun nganjang, survey, sareng milari pangwangunan, nyiptakeun masa depan.