Pelat palastik aluminium fluorokarbon warna-warni

Pedaran pondok:

Cahyaan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) diturunkeun tina bentuk alami sareng lemes anu dicampurkeun. Éta dingaranan kusabab warna na tiasa robih. Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan robih sumber cahaya sareng sudut pandang. Éta cocog pisan pikeun hiasan di jero sareng luar, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S sareng hiasan sanésna sareng tampilan di tempat umum.


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat palastik aluminium fluorokarbon warna-warni

Tinjauan produk:
Cahyaan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) diturunkeun tina bentuk alami sareng lemes anu dicampurkeun. Éta dingaranan kusabab warna na tiasa robih. Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan robih sumber cahaya sareng sudut pandang. Éta cocog pisan pikeun hiasan di jero sareng luar, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S sareng hiasan sanésna sareng tampilan di tempat umum.
Lapisan permukaan pelat aluminium-plastik warna-warni nyoko > 70% fluorokarbon tilu bahan palapis salaku bahan dasar, sareng nambihan Pearlescent Mica sareng bahan-bahan énggal sanés. Éta ngagaduhan warna anu saé sareng lemes sapertos logam. Éta ngagunakeun pinuh tina interaksi réfléksi, réfraksi, difraksi sareng nyerep antara cahaya sareng bahan pikeun ngabentuk warna alam anu saé, sahingga ngawangun perasaan éstétis visual dina permukaan anu ngambang.

Fitur produk:
1. Warna permukaan robih ku robih sumber cahaya sareng sudut pandang;
2. gloss permukaan luhur, langkung ti 85%;

Widang aplikasi:
Éta cocog pikeun hiasan di jero sareng luar tempat umum, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras: