Panel komposit aluminium fluorocarbon warna-warni

Katerangan pondok:

Kecemerlangan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (chameleon) diturunkeun tina bentuk alami sareng hipu anu dicampurkeun.Ieu dingaranan kusabab warna robah na.Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan parobihan sumber cahaya sareng sudut pandang.Ieu hususna cocog pikeun hiasan indoor na outdoor, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S jeung hiasan sejenna sarta tampilan di tempat umum.


Rincian produk

Tag produk

Plat plastik aluminium fluorocarbon warna-warni

Tinjauan produk:
Kecemerlangan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (chameleon) diturunkeun tina bentuk alami sareng hipu anu dicampurkeun.Ieu dingaranan kusabab warna robah na.Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan parobihan sumber cahaya sareng sudut pandang.Ieu hususna cocog pikeun hiasan indoor na outdoor, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S jeung hiasan sejenna sarta tampilan di tempat umum.
Lapisan permukaan plat aluminium-plastik warni ngadopsi > 70% fluorocarbon tilu bahan palapis salaku bahan dasar, sareng nambihan Pearlescent Mika sareng bahan anyar anu sanés.Mibanda warna anca sarta lemes kawas logam.Éta ngagunakeun pinuh ku interaksi réfléksi, réfraksi, difraksi sareng nyerep antara cahaya sareng bahan pikeun ngabentuk warna alam anu éndah, ku kituna ngabentuk rarasaan estetika visual permukaan ngambang.

Fitur produk:
1. Warna permukaan robah ku parobahan sumber cahaya jeung sudut nempo;
2. permukaan gloss tinggi, leuwih ti 85%;

Widang aplikasi:
Éta cocog pikeun hiasan jero ruangan sareng luar tempat umum, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras: