Piring palastik aluminium antibakteri jeung antistatik

Pedaran pondok:

Pelat palastik aluminium antibakteriial sareng antistatik milik piring palastik aluminium khusus. Lapisan anti statis dina permukaan ngahijikeun kaindahan, panyalindungan antibakteri sareng lingkungan, anu sacara efektif tiasa nyegah lebu, kokotor sareng antibakteri, sareng méréskeun sababaraha masalah anu disababkeun ku listrik statis. Éta cocog pikeun bahan hiasan panilitian ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, tuangeun sareng kosmétik.


Detil Produk

Tanda Produk

Piring palastik aluminium antibakteri jeung antistatik

Tinjauan produk
Pelat palastik aluminium antibakteriial sareng antistatik milik piring palastik aluminium khusus. Lapisan anti statis dina permukaan ngahijikeun kaindahan, panyalindungan antibakteri sareng lingkungan, anu sacara efektif tiasa nyegah lebu, kokotor sareng antibakteri, sareng méréskeun sababaraha masalah anu disababkeun ku listrik statis. Éta cocog pikeun bahan hiasan panilitian ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, tuangeun sareng kosmétik.

Fitur produk:
Pelat komposit anti statis aluminium henteu tiasa taat kana permukaan listrik statis (debu), nyiptakeun lingkungan anu aman (bersih).

Widang aplikasi:
Kusabab kinerja antistatik tina palapis permukaan, pelat aluminium-plastik antistatik cocog pikeun hiasan interior industri kalayan sarat khusus pikeun lebu-buktina, antifouling, antibakteri sareng antistatik.
Hindarkeun kontaminasi baktéri
Situs panilitian farmasi, situs panilitian biologis, tempat médis, tempat rumah sakit, tempat ngolah kadaharan, pabrik kimia, pabrik kosmétik, pabrik produk perawatan kaséhatan
Tahan debu sareng antifouling
Kamar sélér, lokakarya papan sirkuit, semikonduktor sareng chip silikon sareng situs produksi éléktronik sanésna, pabrik perangkat keras komputer, pabrik alat-alat aerospace, produksi sareng situs panggunaan mikroéléktronika, produksi fotografi sareng situs panggunaan, pabrik kimia, situs industri nuklir


  • Saméméhna:
  • Teras: