Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium

Katerangan pondok:

Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium milik husus plat palastik aluminium.The palapis anti statik dina beungeut cai integrates kageulisan, antibakteri jeung perlindungan lingkungan, nu éféktif bisa nyegah lebu, kokotor jeung antibakteri, sarta ngajawab sagala rupa masalah disababkeun ku listrik statik.Éta cocog pikeun bahan hiasan panalungtikan ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, kadaharan sareng kosmétik.


Rincian produk

Tag produk

Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium

Tinjauan produk
Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium milik husus plat palastik aluminium.The palapis anti statik dina beungeut cai integrates kageulisan, antibakteri jeung perlindungan lingkungan, nu éféktif bisa nyegah lebu, kokotor jeung antibakteri, sarta ngajawab sagala rupa masalah disababkeun ku listrik statik.Éta cocog pikeun bahan hiasan panalungtikan ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, kadaharan sareng kosmétik.

Fitur produk:
plat komposit aluminium anti statik teu bisa taat kana beungeut listrik statik (debu), nyieun lingkungan aman (bersih).

Widang aplikasi:
Alatan kinerja antistatic tina palapis permukaan, plat aluminium-plastik antistatic cocog pikeun hiasan interior industri jeung sarat husus pikeun debu-bukti, antifouling, antibakteri jeung antistatic.
Hindarkeun kontaminasi baktéri
Situs panalungtikan farmasi, situs panalungtikan biologis, tempat médis, situs rumah sakit, situs ngolah kadaharan, pabrik kimia, pabrik kosmetik, pabrik produk kasehatan
Tahan debu sareng antifouling
Ruang server, bengkel papan sirkuit, semikonduktor sareng chip silikon sareng situs produksi éléktronik anu sanés, pabrik hardware komputer, pabrik peralatan aerospace, produksi mikroéléktronik sareng situs panggunaan, situs produksi sareng panggunaan fotografi, pabrik kimia, situs industri nuklir.


  • saméméhna:
  • Teras: