Profil Grup

工厂大门图

Profil Grup

Cina-Jixiang Grup boga Jixiang Grup salaku parusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industri co., Ltd.Jixiang Aluminium Industri (Changxing) Co.Ltd.etc lima salaku subsidiaries na sagemblengna dipiboga. pausahaan lokasina di Shanghai songjiang na Zhejiang changxing kaayaan-tingkat industri park.The total aréa leuwih ti 120.000 méter pasagi, aréa konstruksi téh leuwih ti 100.000 méter pasagi, mangrupakeun grup perusahaan cross-industri régional, total ibukota kadaptar nyaeta 200 juta RMB. .

Pausahaan téh wakil-presiden dewan direksi bahan komposit logam & cabang produk bahan wangunan china federation.Main produk anu panel komposit aluminium, lambar aluminium, aluminium corrugated panel komposit aluminium products.Company geus meunang sertifikasi sistem manajemen kualitas Iso90012008, ISO14001: 2004 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, Cina bahan wangunan puseur uji CTC sertifikasi sistem kualitas produk.sertifikasi CE jeung nagara sejen" certifications otoritatif internasional.China - Jixiang Grup geus jadi salah sahiji pausahaan ngarah di industri domestik,toko jualan ngahontal kota badag sarta sedeng-ukuran nagara. AlusunBond ieu husus dina dagang asing brand, geus diékspor ka Rusia, Asia Tenggara, Éropa, leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon. Salaku pelopor trend internasional bahan hiasan, urang Jixiang teu wareg jeung prestasi maranéhanana ayeuna, bakal kabuka, warmly ngabagéakeun jalma wawasan di imah jeung di mancanagara pikeun cooperate. ngawangun citra grup perusahaan anyar internasional.

成品库修图2
车间修图1

Pausahaan ieu husus dina produk tinggi-tech, nyertakeun konstruksi, angkutan rel, panerapan éléktronik jeung widang plat hiasan lianna, boga R & D sorangan, produksi, jualan, dagang jeung jasa;produk utama nyaéta: panel komposit aluminium-plastik, panel komposit aluminium corrugated, lambar aluminium, warna palapis alu foil, jsb; Jixiang boga téhnologi ngarah, prosés manufaktur alus teuing jeung panalungtikan profésional.Ayeuna eta boga 15 jeung kontrol automation badag produksi line.As pamimpin industri domestik, pikeun ngahijikeun jeung pasar internasional, ngamekarkeun kelas luhur anyar aluminium-plastik komposit panel produksi otomatis line.This proyék aya dina posisi ngarah internasional, eusian domestik. kosong, meunang dua patén penemuan nasional.Jixiang Nyaéta perusahaan téknologi tinggi sareng anyar nasional, téknologi
puseur usaha;Shanghai produk brand kawentar, Shanghai top brand, sarta aksés ka mentri nasional sains jeung téhnologi pangajén pangajen prestasi, kamentrian prestasi ilmiah sarta téhnologis pikeun ngamajukeun pangajén proyék, bahan wangunan nasional 'standar pangajén proyék inovasi, produk wangunan héjo nasional lumaku. sertipikat, jsb.

Brand Grup urang

Cina-Jixiang Grup, ti leutik nepi ka badag, ti lemah ka kuat, ti mimiti mingpin, walked cara ngembangkeun luar biasa.
1.Aluminium komposit Pane Standar Nasional Milu Unit
2.Aluminium padet Panel Standar Nasional milu Unit
3.Auminum Wave-core compostie Panel Standar Nasional Participated Unit
4. Usaha High-tech Nasional
5.Departemén Perumahan Konstruksi Prestasi Technological Ngamajukeun Projects
6.Shanghai brand kawentar
7.Shanghai top brand

Budaya kelompok

Visi Grup:
Pikeun janten kelas munggaran domestik, kasohor sacara internasional, élmu Manajemén anu kuat, kalayan skala kelas dunya, tingkat manajemén operasi sareng pangaruh merek sareng pamekaran sustainable perusahaan grup ageung.

wangunan kantor
pakarangan pabrik

Strategi merek:
Pasar-berorientasi kana efisiensi salaku puseur, dirojong ku budaya maju, sarta sakuliah wates, bisnis cross-industri, gagasan manajemén-ment, sistem manajemen, integrasi sumberdaya, pangwangunan bakat jeung tingkat luhur standar internasionalisasi, ngalaksanakeun-ment komprehensif. strategi brand pikeun Cina · Jixiang Grup.

Nilai merek:
Dina grup perusahaan badag, rasa tanggung jawab, ngajaga kapentingan inti custom-er, rasionalitas ngadominasi kompetisi pasar, jeung sikep praktis pikeun sumberdaya kaunggulan sorangan, bakat, man-agement jeung konsép, nyieun nilai keur masarakat, ngahontal impian umum.

01
02

manajemén tim
Di dieu, kapentingan pribadi tur prestasi bakal dimangfaatkeun, kolaborasi kacida ngahiji bakal jeung cara gawé babarengan, prestasi China.Jixiang Groupthe inti kohési kuat.
Nyokong kapribadian sareng kamampuan kinerja, pikeun mastikeun anggota babarengan pikeun ngarengsekeun tujuan tugas, metode gawé babarengan sareng kolaborasi bakal mupus kakuatan batin anu nyata, sumanget ieu mangrupikeun bagian tina sumanget ieu mangrupikeun bagian tina budaya organisasi Cina· Jixiang Group, ngabentuk common sense of misi jeung rasa milik jeung identitas.
Dina aksi sumanget tim, anggota tim boga kabiasaan interaksi miara silih, nulungan silih, némbongkeun master tim perawatan rasa tanggung jawab, sarta nyoba sadar ngajaga ngahargaan koléktif tim urang, sadar kana reputasi tim urang sakabéh. salaku tugas sorangan kabeungkeut dirina, ku kituna sumanget tim tina ngembangkeun bébas tur komprehensif pausahaan.

06
07

nilai bakat
Bakat mangrupakeun inti sumberdaya perusahaan, keukeuh dina pamahaman, hormat, kapercayaan, kohési, cultivating sistem nilai bakat, ngagantelkeun pentingna pikeun sakabéh anggota kreatif sarta nilai, ngaronjatkeun tanggung jawab unggal pagawe; yakin yén nilai tim, perusahaan sareng staf tumuwuh babarengan.
.Usaha nyiptakeun lingkungan gawé anu harmonis jeung séhat, sangkan unggal pagawé digawé bagja, hirup séhat.
.Perhatian ikhlas pikeun tiap ngembangkeun pagawe, sarta narékahan pikeun ngembangkeun potensi unggal pagawe tur mantuan karyawan tumuwuh.
.Ngamajukeun komunikasi internal staf jeung gawé babarengan jeung silih mantuan.
.Pikeun ngadegkeun suasana budaya kelompok anu harmonis, mékanisme manajemen anu adil sareng transparan.
.Promote kalawan fokus kana sikep, nengetan kinerja, nengetan kamampuh jeung integritas pulitik, ngungudag kaunggulan tina formasi bisnis prinsip usaha milih jeung employ jalma.
.Ajak karyawan pikeun kamajuan sarta ngembangkeun, laun ngadegkeun hiji organisasi learning