Profil Grup

工厂大门图

Profil Grup

Grup Cina-Jixiang ngagaduhan Grup Jixiang salaku perusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industry co., Ltd.Jixiang Aluminium Industrial (Changxing) Co.Ltd. Sareng lima salaku cabangna anu dipiboga sadayana. Genep ieu perusahaan anu perenahna di Shanghai songjiang sareng zhejiang changxing state-level industrial park. Total luasna langkung ti 120,000 méter pasagi, daérah konstruksi langkung ti 100,000 méter pasagi, mangrupikeun kelompok perusahaan lintas-industri régional, total modal anu kadaptar nyaéta 200 juta RMB .

Perusahaan mangrupikeun wakil présidén dewan direksi bahan komposit logam & produk cabang federasi bahan bangunan china. Nyaéta panel komposit aluminium, lambar aluminium, produk aluminium panel komposit bergelombang. Perusahaan parantos ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen kualitas Iso90012008, IS14001: sertifikasi sistem manajemen lingkungan 2004, pusat uji bahan bahan bangunan CTC sertifikasi sistem kualitas produk. Sértipikasi CE sareng nagara-nagara sanés "sertifikasi berwibawa internasional. Cina - Jixiang Group parantos janten salah sahiji perusahaan terkemuka dina industri domestik, toko penjualan dugi ka kota kota ageung sareng sedeng. AlusunBond khusus dina mérek dagang asing, parantos diékspor ka Rusia, Asia Tenggara, Éropa, langkung ti 50 nagara sareng daérah. Salaku panaratas tren internasional bahan hiasan, urang Jixiang henteu sugema ku prestasi ayeuna, bakal kabuka, ngabagéakeun jalma-jalma anu wawasan di bumi sareng di luar negeri pikeun gawé bareng ngawangun gambar grup perusahaan anyar internasional.

成品库修图2
车间修图1

Perusahaan khusus dina produk berteknologi tinggi, nutupan konstruksi, angkutan karéta, alat-alat éléktronik sareng lapangan pelat dekoratif sanés, gaduh R & D, produksi, penjualan, perdagangan sareng jasa nyalira; produk utama nyaéta: panel komposit aluminium-plastik, panel komposit bergelombang aluminium, lambar aluminium, lapisan warna alu foil, sareng sajabana; Jixiang ngagaduhan téknologi unggulan, prosés manufaktur anu saé sareng panilitian propésional. Ayeuna gaduh 15 sareng kontrol otomatisasi ageung lini produksi. Salaku pamimpin industri domestik, pikeun ngahijikeun sareng pasar internasional, ngembangkeun tingkat tinggi panel-komposit aluminium-plastik garis produksi otomatis. Proyék ieu dina posisi internasional internasional, eusian domestik kosong, meunang dua patén penemuan nasional.Jixiang Mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi nasional énggal, téknologi
puseur perusahaan; Produk mérek terkenal Shanghai, merek top Shanghai, sareng aksés kana kementerian nasional élmu sareng téknologi pangajen pangajen pangajen, menteri prestasi ilmiah sareng téknologi pikeun ngamajukeun pangajén proyek, pangajen proyek inovasi standar bahan bangunan industri, produk wangunan héjo nasional dilarapkeun sertipikat, jsb.

Brand Grup urang

Grup China-Jixiang, ti alit dugi ka ageung, ti lemah dugi ka kuat, ti mimiti nepi ka timbel, ngalangkungan cara pangwangunan anu luar biasa.
1. Aluminium komposit Pane National Standard Partisipasi
2. Aluminium Solid Panel Nasional Unit Peserta Standar
3.Auminum Wave-core compostie Panel Nasional Unit Anu Diilukeun standar
4. Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional
5.Jabatan Prestasi Teknologi Konstruksi Perumahan Ngamajukeun Proyék
6.Shashhai mérek terkenal
7. merek top Shanghai

Budaya kelompok

Visi Grup:
Pikeun janten kelas munggaran domestik, sains internasional anu kawéntar, sacara internasional anu kuat, kalayan skala kelas dunya, tingkat pangaturan operasi-tingkat sareng pangaruh mérek sareng pamekaran berkelanjutan perusahaan kelompok ageung.

office building
factory yard

Strategi mérek:
Berorientasi pasar kana efisiensi salaku pusatna, dirojong ku budaya maju, sareng ngalangkungan wates, bisnis lintas industri, ide ngatur-ment, sistem manajemen, integrasi sumber daya, strukturna bakat kalayan tingkat standar internasionalisasi anu luhur, imple-ment komprehensif strategi mérek pikeun Cina · Jixiang Group.

Nilai mérek:
Dina kelompok perusahaan ageung, raos tanggel waler, ngajaga kapentingan inti-custom, rasionalitas ngadominasi persaingan pasar, kalayan sikep praktis pikeun sumber kauntungan sorangan, bakat, man-agement sareng konsép, nyiptakeun nilai pikeun masarakat, ngahontal impian umum.

01
02

Manajemén tim
Di dieu, kapentingan pribadi sareng prestasi bakal dihargaan, kolaborasi anu ngahijina pisan sareng cara kerjasama, prestasi Cina. Jixiang Groupthe inti tina kohési anu kuat. 
Pangabisa kapribadian sareng kamampuan kinerja, pikeun mastikeun anggota babarengan ngalengkepan tujuan tugas, metode kerjasama sareng kolaborasi bakal mupus kakuatan batin anu sajati, sumanget ieu mangrupikeun bagian tina sumanget ieu mangrupikeun bagian tina budaya organisasi China · Jixiang Group, ngawangun akal sehat misi sareng rasa milik sareng idéntitas.
Dina tindakan sumanget tim, anggota tim ngagaduhan perilaku interaksi ngeunaan silih ati-ati, silih bantosan, nunjukkeun para tim asuhan tina rasa tanggung jawab, sareng nyobian sadar ngajaga kehormatan koléktif tim, sacara sadar kana reputasi sakabéh tim. salaku tugas sorangan ngariung dirina, supados sumanget tim ngembangkeun gratis sareng komprehensif perusahaan.

06
07

Nilai bakat
Bakat mangrupikeun inti sumberdaya perusahaan, keukeuh ngarti, ngahargaan, percaya diri, kohési, ngokolakeun sistem nilai bakat, ngahargaan diri ka sadaya anggota kréatip sareng nilai, ningkatkeun tanggung jawab masing-masing pagawé; Percaya yén nilai tim, perusahaan sareng staf naék babarengan.
.Epéksi pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu harmonis sareng séhat, ngajantenkeun unggal padamel tiasa dianggo bagja, hirup séhat.
Perhatosan anu tulus pikeun unggal pamekaran padamel, sareng ngupayakeun ngembangkeun potensi padamel masing-masing sareng ngabantosan padamel na bertumbuh.
.Promote staf komunikasi internal sareng kerjasama sareng silih bantosan.
. Pikeun netepkeun suasana budaya kelompok anu harmonis, mékanisme manajemén anu adil sareng transparan.
.Promosikeun kalayan fokus kana sikep, perhatoskeun kana kinerja, perhatoskeun kana kamampuan sareng integritas politik, ngudag kaunggulan pembentukan prinsip perusahaan bisnis milih sareng ngupayakeun jalma.
.Dorong karyawan pikeun kamajuan sareng pamekaran, laun ngawangun organisasi diajar