panel komposit aluminium

  • Nano timer meresihan panel komposit aluminium

    Nano timer meresihan panel komposit aluminium

    Atas dasar kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano berteknologi tinggi diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri.Ieu cocog pikeun hiasan témbok curtain kalawan sarat tinggi pikeun beberesih permukaan dewan jeung bisa tetep geulis keur lila.

  • Panel komposit aluminium fluorocarbon warna-warni

    Panel komposit aluminium fluorocarbon warna-warni

    Kecemerlangan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (chameleon) diturunkeun tina bentuk alami sareng hipu anu dicampurkeun.Ieu dingaranan kusabab warna robah na.Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan parobihan sumber cahaya sareng sudut pandang.Ieu hususna cocog pikeun hiasan indoor na outdoor, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S jeung hiasan sejenna sarta tampilan di tempat umum.
  • B1 A2 panel komposit aluminium fireproof

    B1 A2 panel komposit aluminium fireproof

    B1 A2 panel komposit aluminium fireproof mangrupakeun tipe anyar bahan fireproof tinggi-grade pikeun hiasan témbok.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina bahan komposit palastik logam, nu diwangun ku pelat aluminium coated sarta retardant seuneu husus dirobah bahan inti palastik poliétilén ku panas mencét kalayan pilem napel polimér (atawa napel panas ngalembereh).Alatan penampilan elegan anak, fashion geulis, panyalindungan seuneu jeung perlindungan lingkungan, konstruksi merenah jeung kaunggulan sejenna, eta dianggap yén bahan hiasan kelas tinggi anyar pikeun hiasan témbok curtain modern boga masa depan caang.
  • Panel komposit aluminium-plastik

    Panel komposit aluminium-plastik

    Aluminium Composite Panel téh pondok sakumaha ACP.Its suface dijieunna tina lambaran aluminium nu permukaan diolah jeung baking coated ku paint.It's tipe anyar bahan ku compositing lambar aluminium kalawan inti poliétilén sanggeus runtuyan prosés teknis. Kusabab ACP ieu composited ku dua béda. bahan (logam jeung non-logam), eta ngajaga bahan aslina urang (aluminium logam jeung non-logam poliétilén) ciri utama jeung nungkulan kalemahan bahan aslina, ku kituna ménta loba kinerja bahan alus teuing, kayaning méwah jeung éndah, hiasan warni; uv-bukti, tahan karat, dampak-bukti, seuneu-bukti, Uap-bukti, sora-bukti, panas-bukti,
    erthquake-bukti; lampu jeung gampang-processing, gampang-pengiriman barang jeung gampang-installing.These pintonan ngajadikeun ACP masa depan hébat pamakéan.
  • Seni nyanghareup plat palastik aluminium

    Seni nyanghareup plat palastik aluminium

    Seni nyanghareup panel aluminium-plastik boga ciri beurat hampang, plasticity kuat, diversity warna, sipat fisik beredar, résistansi cuaca, pangropéa gampang jeung saterusna.Kinerja permukaan dewan anu luar biasa sareng pilihan warna anu beunghar tiasa ngadukung kabutuhan kreatif para desainer dugi ka maksimal, supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun ideu anu hebat pisan ku cara anu pangsaéna.
  • Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium

    Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium

    Antibakteri sarta antistatic plat palastik aluminium milik husus plat palastik aluminium.The palapis anti statik dina beungeut cai integrates kageulisan, antibakteri jeung perlindungan lingkungan, nu éféktif bisa nyegah lebu, kokotor jeung antibakteri, sarta ngajawab sagala rupa masalah disababkeun ku listrik statik.Éta cocog pikeun bahan hiasan panalungtikan ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, kadaharan sareng kosmétik.