panel komposit aluminium

  • Colorful fluorocarbon aluminum plastic plate

    Pelat palastik aluminium fluorokarbon warna-warni

    Cahyaan panel aluminium-plastik Fluorocarbon warna-warni (bunglon) diturunkeun tina bentuk alami sareng lemes anu dicampurkeun. Éta dingaranan kusabab warna na tiasa robih. Beungeut produk tiasa nampilkeun rupa-rupa épék pearlescent anu éndah sareng warni kalayan robih sumber cahaya sareng sudut pandang. Éta cocog pisan pikeun hiasan di jero sareng luar, ranté komérsial, iklan paméran, toko mobil 4S sareng hiasan sanésna sareng tampilan di tempat umum.
  • Nano self cleaning aluminum plastic plate

    Nano ngabersihkeun nyalira plat palastik

    Dumasar kana kaunggulan kinerja panel aluminium-plastik fluorokarbon tradisional, téknologi palapis nano tingkat luhur diterapkeun pikeun ngaoptimalkeun indéks kinerja sapertos polusi sareng beberesih diri. Éta cocog pikeun hiasan témbok tirai kalayan syarat tinggi pikeun beberesih permukaan papan sareng tiasa tetep éndah salami lami.

  • Fireproof aluminum plastic plate

    Piring palastik aluminium seuneu

    Pelat plastik palastik tahan seuneu mangrupikeun jinis bahan tahan api kelas tinggi pikeun hiasan témbok. Éta mangrupikeun jinis énggal bahan komposit palastik logam, anu diwangun ku pelat aluminium dilapis sareng tahan api khusus anu dirobih bahan inti palastik poliétilén ku cara mencét panas kalayan pilem perekat polimér (atanapi témpél lééh panas). Kusabab penampilan anu anggun, pantun anu saé, panangtayungan seuneu sareng panangtayungan lingkungan, konstruksi anu merenah sareng kaunggulan anu sanés, dianggap bahan-bahan hiasan tingkat tinggi anyar pikeun hiasan témbok tirai modéren gaduh masa depan anu cerah.
  • Art facing aluminum plastic plate

    Seni nyanghareup plat palastik aluminium

    Seni nyanghareup panel aluminium-plastik ngagaduhan ciri beurat ringan, plastisitas anu kuat, keragaman warna, sipat fisik anu luar biasa, tahan cuaca, pangropéa anu gampang sareng sajabina. Kinerja permukaan papan anu luar biasa sareng pilihan warna anu euyeub tiasa ngadukung kabutuhan kreatif désainer dugi ka maksimal, supados aranjeunna tiasa nerapkeun ideu anu hadé sorangan ku cara anu pangsaéna.
  • Antibacterial and antistatic aluminum plastic plate

    Piring palastik aluminium antibakteri jeung antistatik

    Pelat palastik aluminium antibakteriial sareng antistatik milik piring palastik aluminium khusus. Lapisan anti statis dina permukaan ngahijikeun kaindahan, panyalindungan antibakteri sareng lingkungan, anu sacara efektif tiasa nyegah lebu, kokotor sareng antibakteri, sareng méréskeun sababaraha masalah anu disababkeun ku listrik statis. Éta cocog pikeun bahan hiasan panilitian ilmiah sareng unit produksi sapertos ubar, éléktronika, tuangeun sareng kosmétik.
  • Aluminum-plastic Composite Panel

    Aluminium-plastik Panel komposit

    Aluminium Composite Panel pondok sakumaha ACP. Séface na didamel tina lambar aluminium anu permukaan diolah sareng baking coated ku cet. Éta mangrupikeun jinis bahan énggal ku cara ngahijikeun lambar aluminium kalayan inti poliétilén saatos prosés téknis séri. Kusabab ACP dikompositkeun ku dua anu béda bahan (logam sareng non-logam), éta ngajaga ciri utama (logam aluminium sareng poliétilén non-logam) ciri utama sareng ngungkulan karugian bahan aslina, janten kéngingkeun seueur performa bahan anu saé, sapertos méwah sareng éndah, hiasan warna-warni; uv-proof, keyeng-proof, impact-proof, fire-proof, Uap-proof, sound-proof, heat-proof,
    erthquake-proof; light and easy-processing, easy-shipping and easy-instailing. Pagelaran ieu ngajantenkeun ACP janten masa depan panggunaan anu hébat.