panel padet aluminium

  • Produk Lambaran Aluminium

    Produk Lambaran Aluminium

    Warna loba pisan bisa minuhan sarat wangunan modern pikeun colors.With palapis PVDF, warna stabil tanpa fading,.Good UV-bukti jeung kamampuhan anti sepuh nyieun nangtung karuksakan jangka panjang ti UV, Angin, hujan asam jeung gas runtah .Besides, PVDF palapis hese pikeun urusan kontaminasi pikeun taat ka, ku kituna bisa tetep beresih keur lila tur gampang maintain.Light Self-beurat, kakuatan tinggi, tinggi anti windpressure ability.With struktur instalasi basajan tur bisa dirancang ka sagala rupa wangun kayaning curving, multi-folding.The pangaruh hiasan pohara alus.
  • Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium Perforated mangrupakeun produk refined tina veneer aluminium.The otomatis numeris kontrol mesin punching diimpor ti Jerman bisa kalayan gampang ngawujudkeun ngolah rupa-rupa wangun liang kompléks punching aluminium veneer, minuhan sarat customer pikeun sagala rupa wangun liang, diaméter liang teratur sarta liang robah bertahap of punching aluminium veneer, dina waktos anu sareng, mastikeun katepatan pamrosésan punching, minuhan standar luhur desain arsitéktur ka extent greatest, sarta pinuh nganyatakeun gagasan inovatif ngeunaan desain arsitéktur.
  • 4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

    4D imitasi kai sisikian aluminium veneer

    4D imitasi kai sisikian aluminium veneer dijieunna tina kualitas luhur-kakuatan luhur alloy plat aluminium, coated jeung internasional canggih bahan hiasan pola anyar.Polana kelas luhur sareng anca, warna sareng tékstur sapertos hirup, polana teguh sareng tahan ngagem, sareng henteu ngandung formaldehida, sékrési gas non-toksik sareng ngabahayakeun, ku kituna anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung tatu awak disababkeun ku cet na lem sanggeus hiasan.Éta pilihan kahiji pikeun hiasan wangunan kelas luhur.
  • Hyperbolic aluminium veneer

    Hyperbolic aluminium veneer

    Hyperbolic aluminium veneer miboga éfék tampilan penampilan alus, éta bisa nyieun wangunan pribadi, sarta eta bisa dirancang jeung diolah nurutkeun rupa sarat customer pikeun minuhan sarat konstruksi pribadi tina pihak konstruksi.The ganda curvature aluminium veneer adopts struktur internal waterproof sarta perlakuan sealing, ku kituna pikeun mastikeun kinerja waterproof na alus teuing pikeun extent gede.Ogé bisa dipaké dina beungeut hyperbolic aluminium veneer Semprot rupa kelir cet jang meberkeun ningkatkeun dampak visual.Produksi veneer aluminium hyperbolic leuwih hese, sarta sarat pikeun akurasi mesin jeung sarat operasi pagawe teknis relatif luhur, jadi hyperbolic aluminium veneer boga eusi teknis kuat.