panel padet aluminium

  • Hyperbolic aluminum veneer

    Veneer aluminium hiperbola

    Veneer aluminium hiperbola gaduh épék tampilan penampilan anu saé, éta tiasa nyiptakeun gedong khusus, sareng tiasa dirarancang sareng diolah numutkeun sababaraha rupa kabutuhan pelanggan pikeun nyumponan sarat konstruksi anu dipersonalisasi tina pihak konstruksi. The ganda curvature aluminium veneer ngadopsi struktur internal perawatan cai sareng panyegelan, supados mastikeun kinerja tahan cai anu hadé pikeun anu langkung ageung. Éta ogé tiasa dianggo dina permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotkeun sababaraha warna tina cét pikeun ningkatkeun pangaruh visual. Produksi veneer aluminium hiperbola langkung sesah, sareng sarat pikeun akurasi mesin sareng syarat operasi pagawé téknis kawilang tinggi, janten veneer aluminium hiperbola ngagaduhan kontén téknis anu kuat.
  • 4D imitation wood grain aluminum veneer

    4D tiru kai sisikian aluminium veneer

    4D tiruan kai sisikian aluminium veneer didamel tina pelat aluminium aloi-kakuatan tinggi kualitas luhur, dilapis ku bahan-bahan hiasan corak anyar anu maju internasional. Pola na kelas tinggi sareng éndah, warna sareng téksturna siga kahirupan, pola na tegep sareng tahan kaénanan, sareng henteu ngandung formaldehida, pelepasan gas non-toksik sareng ngabahayakeun, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan bau jeung awak cilaka disababkeun ku cet sareng lem saatos hiasan. Mangrupikeun pilihan kahiji pikeun hiasan gedong kelas tinggi.
  • Aluminum Sheet Product

    Produk Lambaran Aluminium

    Kelir loba pisan bisa minuhan sarat wangunan modern pikeun kelir. Kalayan palapis PVDF, warna stabil tanpa luntur,. Kabisa Uv-buktina sareng anti sepuh ngajantenkeun tahan jangka panjang karusakan tina uv, Angin, hujan asam sareng gas limbah . Di sagigireun éta, palapis PVDF sesah pikeun masalah kontaminasi taat, janten tiasa tetep bersih kanggo waktos anu lami sareng gampang dijaga. Ringan beurat Timer, kakuatan tinggi, kamampuan anti-windpressure anu luhur. Kalayan struktur instalasi anu saderhana sareng éta tiasa didesain kana sababaraha bentuk sapertos melengkung, multi-tilepan. Pangaruh hiasanna saé pisan.
  • Perforated aluminum veneer

    Veneer aluminium perforated

    Veneer aluminium perforated mangrupikeun produk tina aluminium veneer. Mesin punch kadali numerik otomatis diimpor ti Jérman tiasa sacara gampang ngawujudkeun pamrosésan sababaraha bentuk liang kompléks peninju aluminium veneer, nyumponan sarat konsumén pikeun sababaraha bentuk liang, diaméter liang henteu teratur sareng liang parobihan bertahap tina nyabak aluminium veneer, dina waktos anu sami mastikeun akurasi ngolah punch, minuhan standar luhur desain arsitéktur dugi ka maksimal, sareng pinuh nganyatakeun ideu inovatif ngeunaan desain arsitéktur.