Taros Kami

Shanghai Jixiang Industry Co., Ltd.

Alamat

Tambihkeun: No.2188, Songzheng Road, Songjiang District, Shanghai, China 201604 

Telepon

telepon sélulér : 0086-15221292720
Landline : 0086-21-57752020

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami