Taros Kami

Shanghai Jixiang Industri Co., Ltd.

Jixiang Aluminium Industry(Changxing) Co.,Ltd

Alamat

Tambahkeun: No.2188, Jalan Songzheng, Distrik Songjiang, Shanghai, Cina 201604

Tambahkeun: Jalan Pangwangunan No.6, Zona Pangwangunan Ékonomi, Changxing County, Kota Huzhou, Propinsi Zhejiang, Cina.

Surélék

alusunbond@foxmail.com

Telepon darat: 0086-21-57752020

Telepon

Gary Niu: 0086-15221292720

Gary-alusunbond@hotmail.com

Mandy Wang:

mandy88866@hotmail.com

0086-13621709954

Brian Li:

Brianlee-alusunbond@hotmail.com

0086-15821139626

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami