Hyperbolic aluminium veneer

Katerangan pondok:

Hyperbolic aluminium veneer miboga éfék tampilan penampilan alus, éta bisa nyieun wangunan pribadi, sarta eta bisa dirancang jeung diolah nurutkeun rupa sarat customer pikeun minuhan sarat konstruksi pribadi tina pihak konstruksi.The ganda curvature aluminium veneer adopts struktur internal waterproof sarta perlakuan sealing, ku kituna pikeun mastikeun kinerja waterproof na alus teuing pikeun extent gede.Ogé bisa dipaké dina beungeut hyperbolic aluminium veneer Semprot rupa kelir cet jang meberkeun ningkatkeun dampak visual.Produksi veneer aluminium hyperbolic leuwih hese, sarta sarat pikeun akurasi mesin jeung sarat operasi pagawe teknis relatif tinggi, jadi hyperbolic aluminium veneer boga eusi teknis kuat.


Rincian produk

Tag produk

Hyperbolic aluminium veneer

Tinjauan produk:
Hyperbolic aluminium veneer miboga éfék tampilan penampilan alus, éta bisa nyieun wangunan pribadi, sarta eta bisa dirancang jeung diolah nurutkeun rupa sarat customer pikeun minuhan sarat konstruksi pribadi tina pihak konstruksi.The ganda curvature aluminium veneer adopts struktur internal waterproof sarta perlakuan sealing, ku kituna pikeun mastikeun kinerja waterproof na alus teuing pikeun extent gede.Ogé bisa dipaké dina beungeut hyperbolic aluminium veneer Semprot rupa kelir cet jang meberkeun ningkatkeun dampak visual.Produksi veneer aluminium hyperbolic leuwih hese, sarta sarat pikeun akurasi mesin jeung sarat operasi pagawe teknis relatif tinggi, jadi hyperbolic aluminium veneer boga eusi teknis kuat.Cai mibanda ciri beurat hampang, rigidity alus, kakuatan tinggi, fireproof jeung Uap-buktina, instalasi merenah tur pamaliharaan, sarta hirup layanan panjang.
Bentuk busur anu unik nyaéta pikeun wangunan permukaan melengkung dimana veneer aluminium konvensional henteu aya gunana.Kusabab garis tina hiasan témbok exterior balik ti témbok kana desain sababaraha kurva arc, éta highlights atmosfir artistik fléksibel tur robah-robah.

Fitur produk:
1. Bentuk unik, némbongkeun kaéndahan beungeut melengkung;
2. Kandel, bentuk jeung palapis permukaan bisa ngaropéa;
3. Warna, sisikian kai jeung sisikian batu anu lega sadia, sarta pangaruh hiasan téh geulis;
4. Alus timer beberesih, teu gampang noda, gampang pikeun ngabersihan jeung mertahankeun, waragad pangropéa low;
5. Desain struktur Humanized, loading merenah tur unloading, instalasi gampang jeung konstruksi;
6. kualitas beredar, awét, hirup layanan panjang, kinerja ongkos tinggi;
7. The palapis permukaan luar téh seragam, herang, maké-tahan jeung tahan scratch, sarta teu gampang diudar;
8. Éta tiasa didaur ulang sareng didaur ulang, anu mangpaat pikeun panangtayungan lingkungan.

Aplikasi:
Hal ieu loba dipaké di rumah sakit, subways, stasion, bandara, museum, aula konferensi, lobbies hotél tinggi-tungtung, jsb;


  • saméméhna:
  • Teras: