Veneer aluminium hiperbola

Pedaran pondok:

Veneer aluminium hiperbola gaduh épék tampilan penampilan anu saé, éta tiasa nyiptakeun gedong khusus, sareng tiasa dirarancang sareng diolah numutkeun sababaraha rupa kabutuhan pelanggan pikeun nyumponan sarat konstruksi anu dipersonalisasi tina pihak konstruksi. The ganda curvature aluminium veneer ngadopsi struktur internal perawatan cai sareng panyegelan, supados mastikeun kinerja tahan cai anu hadé pikeun anu langkung ageung. Éta ogé tiasa dianggo dina permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotkeun sababaraha warna tina cét pikeun ningkatkeun pangaruh visual. Produksi veneer aluminium hiperbola langkung sesah, sareng sarat pikeun akurasi mesin sareng syarat operasi pagawé téknis kawilang tinggi, janten veneer aluminium hiperbola ngagaduhan kontén téknis anu kuat.


Detil Produk

Tanda Produk

Veneer aluminium hiperbola

Tinjauan produk:
Veneer aluminium hiperbola gaduh épék tampilan penampilan anu saé, éta tiasa nyiptakeun gedong khusus, sareng tiasa dirarancang sareng diolah numutkeun sababaraha rupa kabutuhan pelanggan pikeun nyumponan sarat konstruksi anu dipersonalisasi tina pihak konstruksi. The ganda curvature aluminium veneer ngadopsi struktur internal perawatan cai sareng panyegelan, supados mastikeun kinerja tahan cai anu hadé pikeun anu langkung ageung. Éta ogé tiasa dianggo dina permukaan veneer aluminium hiperbola Semprotkeun sababaraha warna tina cét pikeun ningkatkeun pangaruh visual. Produksi veneer aluminium hiperbola langkung sesah, sareng sarat pikeun akurasi mesin sareng syarat operasi pagawé téknis kawilang tinggi, janten veneer aluminium hiperbola ngagaduhan kontén téknis anu kuat. Éta ngagaduhan ciri beurat entéh, kaku anu saé, kakuatan tinggi, tahan seuneu sareng tahan lembab, pamasangan sareng perawatan anu merenah, sareng umur jasa anu panjang.
Bentuk busur na unik ngawangun wangunan permukaan anu melengkung dimana veneer aluminium konvensional henteu aya gunana. Kusabab garis hiasan témbok luarna tina témbok kana desain sababaraha kurva busur, éta nyorot suasana artistik anu fleksibel sareng robih.

Fitur produk:
1. Bentuk anu unik, nunjukkeun kaéndahan permukaan melengkung;
2. Kandel, bentuk sareng palapis permukaan tiasa disaluyukeun;
3. Warna, sisikian kai sareng sisikian batu sayogi seueur, sareng pangaruh hiasanna éndah;
4. Saé beberesih diri, henteu gampang kokotor, gampang dibersihkeun sareng dirawat, biaya perawatan anu murah;
5. desain struktur Humanized, loading merenah tur unloading, gampang instalasi tur konstruksi;
6. kualitas pinunjul, awét, umur panjang, kinerja ongkos tinggi;
7. Lapisan permukaan luar nyaéta seragam, herang, tahan kaén sareng tahan gores, sareng henteu gampang diudar;
8. Éta tiasa didaur sareng didaur ulang, anu manpaat pikeun panangtayungan lingkungan.

Aplikasi:
Hal ieu seueur dianggo di rumah sakit, subway, stasiun, bandara, musium, aula konperénsi, lobi hotél kelas luhur, jst;


  • Saméméhna:
  • Teras: