Ngeunaan Company

20 taun fokus kana produksi jeung diobral panel komposit aluminium

Cina-Jixiang Grup boga Jixiang Grup salaku parusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industri co., Ltd.Jixiang Aluminium Industri (Changxing) Co.Ltd.etc lima salaku subsidiaries na sagemblengna dipiboga. pausahaan lokasina di Shanghai songjiang na Zhejiang changxing kaayaan-tingkat industri park.The total aréa leuwih ti 120.000 méter pasagi, aréa konstruksi téh leuwih ti 100.000 méter pasagi, mangrupakeun grup perusahaan cross-industri régional, total ibukota kadaptar nyaeta 200 juta RMB. .

  • tentang Kami
  • tentang Kami
  • tentang Kami