Ngeunaan Perusahaan

20 taun fokus kana produksi sareng penjualan ubin lantai

Grup Cina-Jixiang ngagaduhan Grup Jixiang salaku perusahaan induk, Shanghai Jixiang Aluminium Plastics Co., Ltd., Shanghai Jixiang Industry co., Ltd.Jixiang Aluminium Industrial (Changxing) Co.Ltd. Sareng lima salaku cabangna anu dipiboga sadayana. Genep ieu perusahaan anu perenahna di Shanghai songjiang sareng zhejiang changxing state-level industrial park. Total luasna langkung ti 120,000 méter pasagi, daérah konstruksi langkung ti 100,000 méter pasagi, mangrupikeun kelompok perusahaan lintas-industri régional, total modal anu kadaptar nyaéta 200 juta RMB .

  • about us
  • about us
  • about us