Seni nyanghareup plat palastik aluminium

Pedaran pondok:

Seni nyanghareup panel aluminium-plastik ngagaduhan ciri beurat ringan, plastisitas anu kuat, keragaman warna, sipat fisik anu luar biasa, tahan cuaca, pangropéa anu gampang sareng sajabina. Kinerja permukaan papan anu luar biasa sareng pilihan warna anu euyeub tiasa ngadukung kabutuhan kreatif désainer dugi ka maksimal, supados aranjeunna tiasa nerapkeun ideu anu hadé sorangan ku cara anu pangsaéna.


Detil Produk

Tanda Produk

Seni nyanghareup plat palastik aluminium

Tinjauan produk:
Seni nyanghareup panel aluminium-plastik ngagaduhan ciri beurat ringan, plastisitas anu kuat, keragaman warna, sipat fisik anu luar biasa, tahan cuaca, pangropéa anu gampang sareng sajabina. Kinerja permukaan papan anu luar biasa sareng pilihan warna anu euyeub tiasa ngadukung kabutuhan kreatif désainer dugi ka maksimal, supados aranjeunna tiasa nerapkeun ideu anu hadé sorangan ku cara anu pangsaéna.
Kinerja permukaan anu luar biasa tina seni nyanghareupan panel aluminium-plastik ngajantenkeun ngalayanan seueur perusahaan multinasional anu terkenal di dunya, sareng dipuji sareng dipikaresep ku penerbangan, mobil, bank, jaminan, minyak bumi, listrik, komunikasi, hotel, perumahan, ubar , éléktronika, jst.

Situs aplikasi produk:
Sistem idéntifikasi industri - pelat palastik plastik hiasan seni tiasa janten asistén anu sampurna pikeun perusahaan sareng lembaga pikeun nyorot citra merek, kakuatanana, daya tahan sareng ciri pangropéa anu efektif tiasa ngahemat investasi dina biaya ékonomi.
Lingkungan jasa penjualan terminal - gambar jasa penjualan terminal henteu ngan ukur ngudag kapraktisan, tapi ogé mangaruhan langsung naha konsumén tiasa nampi barang sareng jasa pamustunganana. Panel hiasan plastik-plastik seni tiasa ngajantenkeun produk anjeun langkung pikaresepeun.
Sistem hidayah umum perkotaan - panel hiasan aluminium-palastik seni ngagaduhan kaunggulan anu jelas dina aplikasi luar. Résistansi cuaca anu luar biasa, pangropéa anu gampang, sipat mékanis sareng kaunggulan anu sanés tiasa seueur dianggo dina tanda-tanda kaamanan lalu lintas perkotaan, pulisi komunitas, pencegahan epidemi sareng darurat sareng sistem pitunjuk umum anu sanés.
Hiasan lingkungan tampilan pilihan sareng aplikasi bahan konstruksi ngagaduhan peran anu penting dina ngadukung lingkungan paméran kreatif. Panel hiasan aluminium-palastik seni ngadukung imajinasi desainer pikeun mastikeun kualitas sareng nyumponan kabutuhan éstétis anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: