Pe na PVDF palapis ACP

Katerangan pondok:

4 * 0,30 mm
palapis PVDF
Inti teu pegat
ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL


Rincian produk

Tag produk

PVDF palapis panel komposit aluminium dipaké pikeun exterior / outdoor sél témbok caldding, warna bisa tetep leuwih ti 20 taun tanpa fading.hargana competitve di pasar dibandingkeun jeung 0.40mm, 0.50mm kulit aluminium ACP.For 4 * 1220 * 2440mm ukuranana, 1500 cadar bisa dimuat per wadahna 20 ft di bulk.

4 * 0,30 mm
palapis PVDF
Inti teu pegat
ALUMINIUM KOMPOSIT PANEL


  • saméméhna:
  • Teras: