B1 A2 panel komposit aluminium fireproof

Katerangan pondok:

B1 A2 panel komposit aluminium fireproof mangrupakeun tipe anyar bahan fireproof tinggi-grade pikeun hiasan témbok.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina bahan komposit palastik logam, nu diwangun ku pelat aluminium coated sarta retardant seuneu husus dirobah bahan inti palastik poliétilén ku panas mencét kalayan pilem napel polimér (atawa napel panas ngalembereh).Alatan penampilan elegan anak, fashion geulis, panyalindungan seuneu jeung perlindungan lingkungan, konstruksi merenah jeung kaunggulan sejenna, eta dianggap yén bahan hiasan kelas tinggi anyar pikeun hiasan témbok curtain modern boga masa depan caang.


Rincian produk

Tag produk

Fireproof plat palastik aluminium

Tinjauan produk:
B1 A2 panel komposit aluminium fireproof mangrupakeun tipe anyar bahan fireproof tinggi-grade pikeun hiasan témbok.Ieu mangrupakeun tipe anyar tina bahan komposit palastik logam, nu diwangun ku pelat aluminium coated sarta retardant seuneu husus dirobah bahan inti palastik poliétilén ku panas mencét kalayan pilem napel polimér (atawa napel panas ngalembereh).Alatan penampilan elegan anak, fashion geulis, panyalindungan seuneu jeung perlindungan lingkungan, konstruksi merenah jeung kaunggulan sejenna, eta dianggap yén bahan hiasan kelas tinggi anyar pikeun hiasan témbok curtain modern boga masa depan caang.

Fitur kinerja luar biasa tina produk:
1. Cai mibanda résistansi seuneu alus teuing jeung retardancy seuneu, sarta steadily bisa lulus standar nasional wajib GB8624 "metode klasifikasi pikeun kinerja durukan bahan wangunan", sarta kinerja durukan na teu leuwih handap tingkat B1;
2. kakuatan mesek punjul jeung sipat mékanis alus, minuhan sarat internasional GB / t17748 aluminium pelat komposit palastik;
3. Prosés bahan inti boga adaptability kuat, ampir teu ngarobah kaayaan processing Tonjolan biasa plat aluminium-plastik, nu bisa minuhan sarat jalur teknis prosés manufaktur plat aluminium-plastik béda di imah jeung di mancanagara;
4. Bahan inti boga sipat sepuh oksigén termal alus teuing jeung bisa tahan hawa tinggi na low - 40 ℃ - + 80 ℃ pikeun 20 siklus tanpa robah;
5. The retardant seuneu dikandung dina bahan inti boga stabilitas alus, euweuh migrasi jeung présipitasi, sarta lalawanan cuaca alus, nu overcomes nu defects of retardants seuneu halogén biasa nu teu tahan ka sinar ultraviolét, jadi eta pisan cocog pikeun indoor na outdoor. hiasan arsitéktur;
6. Bahan inti produk nyaeta bodas atawa lampu abu bodas, sarta bisa ngonpigurasi kana kelir séjén;
7. Bahan inti nyaéta tahan seuneu anu ramah lingkungan sareng bahan bersih, bébas halogén sareng haseup rendah.Hese pisan pikeun ngaduruk.Volume haseup leutik pisan nalika ngaduruk, sareng teu aya gas korosif sareng haseup hideung.Éta bébas polusi sareng nyumponan sarat nagara pikeun bahan wangunan héjo sareng perlindungan lingkungan.

Widang aplikasi:
Ieu cocog pikeun témbok curtain jeung hiasan indoor na outdoor kalawan syarat panyalindungan seuneu tinggi.


  • saméméhna:
  • Teras: