Piring palastik aluminium seuneu

Pedaran pondok:

Pelat plastik palastik tahan seuneu mangrupikeun jinis bahan tahan api kelas tinggi pikeun hiasan témbok. Éta mangrupikeun jinis énggal bahan komposit palastik logam, anu diwangun ku pelat aluminium dilapis sareng tahan api khusus anu dirobih bahan inti palastik poliétilén ku cara mencét panas kalayan pilem perekat polimér (atanapi témpél lééh panas). Kusabab penampilan anu anggun, pantun anu saé, panangtayungan seuneu sareng panangtayungan lingkungan, konstruksi anu merenah sareng kaunggulan anu sanés, dianggap bahan-bahan hiasan tingkat tinggi anyar pikeun hiasan témbok tirai modéren gaduh masa depan anu cerah.


Detil Produk

Tanda Produk

Piring palastik aluminium seuneu

Tinjauan produk:
Pelat plastik palastik tahan seuneu mangrupikeun jinis bahan tahan api kelas tinggi pikeun hiasan témbok. Éta mangrupikeun jinis énggal bahan komposit palastik logam, anu diwangun ku pelat aluminium dilapis sareng tahan api khusus anu dirobih bahan inti palastik poliétilén ku cara mencét panas kalayan pilem perekat polimér (atanapi témpél lééh panas). Kusabab penampilan anu anggun, pantun anu saé, panangtayungan seuneu sareng panangtayungan lingkungan, konstruksi anu merenah sareng kaunggulan anu sanés, dianggap bahan-bahan hiasan tingkat tinggi anyar pikeun hiasan témbok tirai modéren gaduh masa depan anu cerah.

Fitur kinerja luar biasa tina produk:
1. Éta ngagaduhan résistansi seuneu anu hadé sareng tahan seuneu, sareng tiasa sacara stabil ngalirkeun standar wajib nasional GB8624 "metode klasifikasi pikeun kinerja pembakaran bahan bangunan", sareng kinerja durukan na henteu langkung handap tina tingkat B1;
2. kakuatan mesék unggulan sareng pasipatan mékanis anu saé, nyumponan sarat internasional GB / t17748 pelat komposit palastik aluminium;
3. prosés matérial inti ngagaduhan adaptasi anu kuat, ampir henteu ngarobih kaayaan ngolah ékstrusi pelat aluminium-plastik biasa, anu tiasa nyumponan sarat rute téknis prosés produksi piring aluminium-plastik anu béda di bumi sareng di mancanagara;
4. Bahan inti ngagaduhan sipat sepuh oksigén termal anu hadé sareng tiasa tahan suhu luhur sareng handap - 40 ℃ - + 80 ℃ salami 20 siklus tanpa robih;
5. Retardant seuneu anu aya dina bahan inti ngagaduhan stabilitas anu saé, henteu aya hijrah sareng présipitasi, sareng tahan cuaca anu saé, anu ngungkulan karusakan tina retardants seuneu halogén biasa anu henteu tahan ku sinar ultraviolét, janten éta cocog pisan pikeun jero rohangan sareng ker hiasan arsitéktur;
6. Bahan inti produkna bodas atanapi bodas kulawu bodas, sareng tiasa ngonpigurasi kana warna anu sanés;
7. Bahan inti nyaéta tahan seuneu anu ramah lingkungan sareng bahan bersih, bebas halogén sareng haseup rendah. Hésé pisan diduruk. Volume haseup leutik pisan nalika kaduruk, sareng teu aya gas korosif sareng haseup hideung. Éta bébas polusi sareng nyumponan sarat nagara pikeun bahan bangunan héjo sareng perlindungan lingkungan.

Widang aplikasi:
Éta cocog pikeun témbok tirai sareng hiasan di jero ruangan sareng outdoor kalayan syarat panyalindungan seuneu anu luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras: